Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Em
Emmap - 20-07-2018 12:25:12
Geldzaken & Recht

Geluidsoverlast ‘s nachts flat.

Nog even een 'ingeving':
is het geluid niet van een wasmachine die om ca. 23.00 begint met wassen vanwege de nachtstroom en dan rond 02.00 uur aan het centrifugeren toe is? mijn wasmachine heeft aan het begin van het centrifugeren door de onbalans van water en wasgoed wel vaak een paar 'bonkende' geluiden...
vreemd is dan wel dat het vanaf 02.00 uur alsmaar doorgaat en om 03.43 nog steeds gaande is...
met een eigen langdurige opname in combinatie met een logboekje met de tijden van de tijden (van x tot y) waarop u het geluid hoort.kan je misschien toch nog eens bij div. instanties proberen je probleem aan te kaarten. heb je onder de andere bewoners mensen die het geluid ook horen, en je verhaal willen steunen? zou ook nog kunnen schelen... het kan toch niet zo zijn dat ze je in de kou laten staan?? ze zouden toch moeten helpen een oorzaak en oplossing te vinden? ook als dat wat moeite kost!?