Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mei - 25-07-2018 13:54:06
Auto & Vervoer

Ford levert niet updates navigatiekaarten voor ford kuga waarvoor wel betaald is.

'nooit volledig uit te bannen'

ford nederland laat in een reactie weten dat enigszins gedateerde routekaarten nooit volledig zijn uit te bannen bij ingebouwde navigatie-apparatuur. tussen de ontwikkeling van de kaart en de uiteindelijke verkoop van een auto zit immers veel tijd, stelt een woordvoerder. wel kunnen ford-rijders sync3 koppelen aan hun smartphone, waarmee ze actuele routekaarten van google of apple kunnen gebruiken.

overigens belooft ford een update door te voeren voor de bestaande routekaarten. klanten hoeven daarvoor niet extra te betalen. een concrete datum voor die update kon het bedrijf evenwel niet geven.

lees net het bovenstaande bericht n.a.v. klacht van de consumnenbond.
gedateerde kaarten nooit uit te bannen volgens ford .zie boven.
dit antwoord slaat echt helemaal nergens op. omdat navigatie is ingebouwd. te gek voor woorden. een belediging van de klant.
zal mij benieuwen, maar als de consumentenbond hier niet bovenop zit zal het nooit gebeuren.

van zo een groot bedrijf zou je wel mogen verwachten dat ze hun klanten serieus nemen.
nieuwe kopers van ford zijn gewaarschuwd. als je toch besluit een auto bij deze club te kopen. laat in koopcontract vastleggen
dat je zeker voor 5 jaar gratis updates krijgt. anders toch maar mazda kopen gratis updates zolang je de eigenaar bent