Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-11-2005 09:22:31
Huishouden & Energie

Welk hondenvoer is aan te raden?

hallo maaike,


net als mensen hebben dieren ook allemaal een eigen smaak. de ene hond zweert bij bonzo, de ander haalt zijn neus hiervoor op en blieft alleen de kliekjes die na de avondmaaltijd in zijn bak worden geschoven. je kunt dus het beste gewoon verschillende merken uitproberen. neem bij de wekelijkse boodschappen eens verschillende merken, dan merk je gauw genoeg welke het beste bij hem/haar past.


royal canin staat inderdaad bekend als zeer goed kwaliteitsvoer en is dan ook aan de prijs. maar als je trouwe collie genoegen neemt met een merk dat beter past bij de portemonnee van het baasje/vrouwtje, zonder hiervan flatulente neigingen te krijgen, dan voldoet dit merk natuurlijk ook. smaken verschillen.


brynnar