Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-08-2018 19:39:28
Geldzaken & Recht

Hoge rekening slotenmaker

Het btw bedrag dat u noemt is foutief. als ik de andere posten optel en dan 21% neem is het btw bedrag € 41,97.

zoals ook edrick3@ al meld lijken mij de kosten wel heel erg hoog maar het is afhankelijk van de tijd die de slotenmaker er mee bezig is geweest.
dat geldt dan voorla de optelsom van én voorrijkosten én arbeid. u heeft kennelijk verzuimd om vooraf een offerte te vragen en bent uiutgegaan van de aanbeveling van uw verhuurder.
om die reden lijkt het mij het beste om (ook) bij uw verhuurder navraag te doen resp. te melden dat de kosten wel heel erg hoog zijn.

ik ben ook heel erg benieuwd wat word bedoeld met 'deurkaart' want als dat 'het stuk plastic'is is dat m.i. opnieuw bruikbaar. 
hoe dan ook dient u alsdan in het bezit te zijn gesteld van de gebruikte deurkaart. kan ik aannemen dat dat niet het geval is?