Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ex
Expansievatje - 14-08-2018 12:13:10
Huishouden & Energie

Ernstige lekkage na reparatie dak

Nooit een klacht door bedrijf a laten onderzoeken, en door bedrijf b laten verhelpen.

en die € 3500,-?    waaruit bestaat dat bedrag ?   want voor € 500 kun je heel lang naar een lekkage zoeken, en voor € 3000 kun je heel veel pannen recht laten leggen 

waarom eerst een lekdetectiebedrijf inschakelen, als u dat ook door de loodgieter / dakdekker had laten doen ( die daarna direct zelf repareert )?

advies is om de tuinslang op het dak aan te zetten en u zelf controleert waar het naar binnen komt / overstroomt.   bij de kilgoot / pannen ?    dan de dakdekker terug laten komen. hopenlijk is deze aangesloten bij uneto-vni zodat u daar evt. een klacht kan indienen. welke dakdekker is dit ???      een bedrijf wat niet eens terug komt om te kijken maar al direct telefonisch zegt “zoek maar een ander ! “ is het waard hier vermeld te worden.

niet bij de kilgoot ?  dan heeft lekdetectie iets gemist.  maar dat wil niet zeggen dat eerste kosten weggegooit geld waren, lekdetectie heeft daadwerkeijk een lekkage geconstateerd, en de dakdekker heeft daadwerkelijk een reparatie uitgevoerd.  u moet zien te bewijzen dat de lekkage dus niet alleen van de losliggende pannen kwam. 

dus tuinslang op dak zetten en kijken wat er gebeurd.  mogelijk is goot zelf gewoon lek ?  of is de uitloop verstopt, zodat de goot volloopt en overstroomt ?