Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 29-08-2018 15:04:02
Voeding & Gezondheid

Bevroren vlees weer invriezen

Kip is tijdens het ontdooiproces aan bederf onderhevig. zeker in de zomer moet met name kip na aankoop zo snel mogelijk de vriezer in en voorkomen dat deze onderweg langzaam aan het ontdooien is, waarna deze later weer wordt ingevroren, dit vanwege de salmonella en de campylobacter bacterie. ieder vleessoort kan overigens ziekteverwekkende bacteriën bevatten.
als bij mij vlees (deels) ontdooid is, wordt het direct gebraden.