Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 01-09-2018 16:44:22
Winkels & Webshops

Betaalt bij bol.com voor speciale levering. dit niet gebeurd en geen geld terug!

Hallo why . 

maar uiteraard gaat het meer om het belachelijke principe dat bol.com de gemaakte kosten niet terugbetaald. als bol.com niet kan garanderen dat het pakketje niet tussen de afgesproken tijd aankomt en het geld (hoeveel het ook mag zijn) niet terugbetaald dan noem ik dat fraude. 

over belachelijke principe gesproken , het lijkt alsof u een kapitaal heeft betaald . 

welke bezorgopties kan ik kiezen : 


standaardbezorging: gratis vanaf € 20,- anders € 2,49. onderstaande bezorgopties en aanvullende services worden niet meegerekend in het totaalbedrag.



brievenbuspost: maandag t/m zaterdag
kleine pakketten via pakketdienst: maandag t/m zondag

de meeste van onze artikelen kun je bestellen met extra opties:

bezorging bij een https://www.bol.com/nl/m/service/afhaalpunten/index.html" target="_blank">bol.com afhaalpunt bij albert heijn (gratis vanaf € 20,- anders € 2,49)
losse verzending (gratis vanaf € 20,- anders € 2,49)
als cadeautje ingepakt met de cadeaupapierservice (€ 1,99)

onze select-artikelen zijn direct op voorraad en hebben daarom meer mogelijkheden. deze bezorgopties zijn gratis als je https://www.bol.com/nl/m/service/select/index.html" target="_blank">lid bent van select, maar je kunt ook per keer betalen.

avondbezorging (nu voor € 0,99), ma t/m vrij tussen 18:00-22:00 uur
zondagbezorging (nu voor € 2,49), tussen 12:00-18:00 uur
vandaag bezorgd (nu voor € 3,49), ma t/m vrij, bestel vóór 14:00 uur
https://www.bol.com/nl/m/service/vandaag-ophalen/index.html" target="_blank">vandaag ophalen bij een bol.com afhaalpunt bij albert heijn (nu voor € 2,49), ma t/m vrij, bestel vóór 12:00 uur
verzending onder € 20,- (€ 2,49)

 


bij groot huishoudelijke apparaten kies je zelf de bezorgdag. bovendien bieden we een uitgebreide bezorgservice aan bij groot huishoudelijke apparaten (€ 14,99) en televisies groter dan 43 inch (€ 19,99). https://www.bol.com/nl/m/klantenservice/bestellen/subject/62649048/index.html" target="_blank">lees meer informatie over bezorging van grote pakketten en groot huishoudelijke apparaten.


daarnaast kun je doorlopende bestellingen regelen met https://www.bol.com/nl/m/voordeel/wat-is-bespaar-continu/index.html" target="_blank">bespaar continu, onbeperkt ebooks lezen met je https://www.bol.com/nl/m/boeken/kobo-plus/index.html" target="_blank">kobo plus ebook-abonnement of nu voor € 9,99 https://www.bol.com/nl/m/service/select/index.html" target="_blank">lid worden van select en een jaar lang geen verzendkosten betalen op select-artikelen.