Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

S.
S.v.Dreunen - 03-09-2018 22:10:29
Vrije tijd & Tuin

Pechhulp voor fietsers

Wij zijn in bezit van twee fietspassen van de anwb en hadden een zeer slechte ervaring tijdens een vakantie in noord brabant.
tijdens een fietsritje werd mijn vrouw aangerden door een belgische schauffeur van 80 jaar die een bocht te ruim nam en op onze weghelft kwam.
voet blessure en fiets onbruikbaar geworden, maar gelukkig door de fietspas die ons zou kunnen helpen!
helaas midden in een bos gebeld naar het nummer en kregen als antwoord: wij komen alleen als het licht kapot is, acculeeg of lekke band.
als leugentje om bestwil zeiden we dat mijn fiets een lekke band had, maar dit werd natuurlijk niet meer gelooft.
de chauffeur van de auto heeft een schoonzoon gebeld en deze heeft ons naar het ziekenhuis gebracht in lommel (belgië) en de fiets bij een fietsmaker gebracht die een noodreparatie heeft aangebracht. na klacht te hebben gedaan, natuurlijk het antwoord: dit had nooit mogen gebeuren en werden beloont met een cadeaubon en beloofde beterschap. we hebben geen gebruik meer hoeven te maken van de fietspas tot nu toe, dus of dit het geval is moet de toekomst uitwijzen of door gebruikerservaringen.....