Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 07-10-2018 14:47:24
Auto & Vervoer

Autoverzekering abnamro

Hallo hompie , 


pechhulp nederland ( inclusief woonplaats )


deze verzekering geeft recht op pechhulp als de auto door een mechanische of een elektronische storing niet meer verder kan rijden, ook in uw eigen woonplaats.


pechhulp kan bestaan uit de reparatie van eenvoudige mankementen, het wegslepen van de auto naar een garage en passend vervoer als reparatie niet mogelijk is.


heeft u pech onderweg en kan uw auto niet ter plaatse gerepareerd worden? dan krijgt u binnen 2 uur een vervangende auto (in 95% van de situaties gebaseerd op meting maart/april 2017).


pechhulp buitenland.


deze verzekering geeft recht op pechhulp buiten nederland als de auto door een mechanische of een elektronische storing niet meer verder kan rijden.


bij het uitvallen van de bestuurder wordt er gezorgd voor vervangend vervoer en het terugbrengen van de auto en eventueel bijbehorende aanhanger of caravan naar nederland.


duurt reparatie langer dan 24 uur? dan dekt deze module ook de kosten van een vervangende auto voor 3 weken.


lees hier de voorwaarden , klik op de rode regels .

https://www.abnamro.nl/nl/images/pdf_voorwaarden_autoverzekering_vernieuwd_pechhulp_tcm313-1701748.pdf" target="_blank">https://www.abnamro.nl/nl/images/pdf_voorwaarden_autoverzekering_vernieuwd_pechhulp_tcm313-1701748.pdf 

https://www.abnamro.nl/nl/prive/verzekeren/autoverzekering/index.html" target="_blank">https://www.abnamro.nl/nl/prive/verzekeren/autoverzekering/index.html