Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 08-10-2018 15:27:55
Geldzaken & Recht

Deelorder retour geweigerd

Aanvullend op de reactie van @marita5 staat nog iets belangrijks wat u niet hoefde aan te vinken;

slagroompatronen.nl alsmede kayser, leverancier(s) en/of aanverwante personen dan wel bedrijven zijn niet aansprakelijk voor verwondingen, sterfgevallen of welke andere vorm van letsel die door misbruik (oneigenlijk gebruik) van kayser producten worden veroorzaakt. 
u bent dus als particulier, zoals u schrijft, verantwoordelijk voor de schade die kan ontstaan. overigens is het niet zo vreemd dat men de restpartij niet terug neemt. u besteld 10 doosjes dus bij gebruik van uw retourrecht dient u ook 10 doosjes terug te sturen. het voorbeeld wat u aanhaalt betreft 2 verschillende producten die beide afzonderlijk retour kunnen ondanks dat de samen op de factuur vermeld staan.