Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

newmikey
newmikey - 12-10-2018 09:15:24
Geldzaken & Recht

Oplichting exclusives & benefits na bestelling zalando

Ideal noch zalando hebben iets met uw creditcard gegevens te maken of gedaan. u kunt nu wel blijven volhouden dat u de gegevens van die kaart nooit geeft maar net als uw mededeling dat u vrijwel niets via internet bestelt (vlak na dat u het over een bestelling bij zalando heeft) zal dat niet helemaal accuraat zijn. 

hackers misbruiken inderdaad wel eens illegaal verkregen cc gegevens maar een "normaal" bedrijf dat dit al jaren doet (hoe afkeurenswaardig ook) zal u gewoon om die gegevens hebben gevraagd waarna u, verblind door de woordjes "korting" of "gratis" die gegevens netjes heeft ingevuld.

dat u of uw man nalaten om de cc afschrijvingen te controleren heeft niets met inloggegevens te maken, u kunt gewoon de afschrijving van uw bankrekening af en toe even doorlopen waarna onregelmatigheden er vanzelf uitspringen.

verder knoopt u allerlei rare theorieën aan elkaar op basis van een registrar van een domeinnaam die dan ook meteen "computerexpert" zou zijn waarna uw conclusie is dat daar de verantwoordelijkheid ligt. dat is uiteraard onzin, mensen geven hun naam op als administratief vertegenwoordiger voor een internet domein maar hoeven daardoor nog niet meteen iets van computers af te weten natuurlijk. 

als dit een poging is u in te dekken tegen uw man die klaarblijkelijk de financiele teugels in handen heeft, snap ik het maar u pakt het niet slim aan. niemand trapt in zo'n kulverhaal...