Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 12-10-2018 14:30:09
Huishouden & Energie

Koken op gas of elektrisch

het kan op een stop contackt maar beter is om alsnog een extra/kook groep bij te laten plaatsen en daar de kookplaat op aan te sluiten.


wat men graag vergeet te vertellen is dat als er ooit kortsluiting ontstaat en de boel vliegt in de fik de verzekering de schuld gaat geven aan overbelasting en dan betalen ze niets uit.


een extra groep er bij laten plaatsen kan wel aardig wat kosten (afhankelijk welke werkzaam heden er moet gebeuren) dat is waar maar is zeker de moeite waard en al helemaal als u een koop woning heeft.


informeer gewoon eens wat het u gaat kosten bij ons heeft een bevriende installateur het gedaan voor €150 maar het kan wel eens zo €500 kostenals het een moeilijke klus is.