Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 17-10-2018 15:17:27
Huishouden & Energie

Energieflex

Ik zou de bijdragen die u vanaf nu moet betalen structureel storneren van energieflex. u bent feitelijk alleen schuldig wat u herft afgenomen. u bent niet de termijnbedragen schuldig. stuur energieflex eventueel een asngetekende brief dat u gezien de situatie waarin ze verkeren een overzicht van de afgenomen energie wilt.
tenzij de nieuwe leverancier het contract van energieflex overneemt, want dan moet deze ook de lasten daarbij overnemen, dus de termijnbedragen verrekenen met het daadwerkelijk gebruik.

ik heb slechte ervaringen met energieflex toen ik ben overgestapt naar een amder. ging ook over teveel betaalde termijnbedragen, dat was afgelopen mei, cotractueel moest ik per maand een termijnbedrag betalen. in februari werd de betaaldatum van de 7de van de maand teruggebracht naar de 28ste van de masnd, dus februari dubbel betaald. in mei wilde ik switchen, ze vonden dat ik 28 april nog moest betalen maar dat zou dan het dertiende termijnbedrag worden binnen het jaarcontract. heb ik na veel emailverkeer uiteindelijk niet betaald. maar was een gevecht.