Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
januitgroningen - 24-10-2018 13:53:08
Huishouden & Energie

Energieflex

Update :

energieflex is op 23 oktober 2018 failliet verklaard. 

https://www.faillissementsdossier.nl/nl/faillissement/1444192/flexenergie-b-v.aspx

in dat geval zal er een curator worden toegewezen door de rechtbank. de curator dient zich ook telkens te verantwoorden bij de rechtbank. 

de volgende stap zou moeten zijn, dat de curator de balans opmaakt. waaronder het opnemen van de meterstanden. en vandaaruit je eindrekening mbt energieflex zal worden opgemaakt. wat overigens niet wilt zeggen, dat mocht je nog een bedrag te goed hebben, dit ook uitgekeerd krijgt. dat zou tzt moeten blijken als de balans is opgemaakt. andersom, mocht de failliete boedel van energieflex nog geld van je krijgen, wel hiertoe gesommeerd kan worden. tevens dienen deze meterstanden als een beginstand voor de (nieuwe) toewijzende energieleverancier. opdat moment heb je nog 30 kalenderdagen de tijd, om over deze toewijzende energieleverancier na te denken. om te blijven - afhankelijk van wat ze je bieden - of alsnog over te stappen. 

tot dusver kan niemand nog actie ondernemen. het wachten is nu op dat ene bericht, waarin dit officieel zal worden aangekondigd. per papieren post of per e-mail.