Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
januitgroningen - 26-10-2018 17:34:42
Huishouden & Energie

Energieflex

Het bericht is reeds ontvangen op 26-10-2018. lees hieronder;

















vorige week hebben we je geïnformeerd over de surseance van betaling voor energieflex. helaas moeten we berichten dat energieflex per 22 oktober 2018 failliet is. maar er is gelukkig ook goed nieuws: we hebben een nieuwe energieleverancier voor je gevonden. vanaf 1 november is innova energie je nieuwe energieleverancier.


























wat betekent dit voor jou?
tot en met 31 oktober krijg je energie van energieflex. op 1 november vervalt je contract met energieflex en neemt innova energie de energielevering volledig over. de levering van elektriciteit en gas wordt dus in alle gevallen voortgezet. voor jou betekent dit:

















 

















1.      dat je van innova energie het verzoek ontvangt om je meterstanden door te geven. innova energie geeft die meterstanden door aan energieflex. heb je een slimme meter? dan hoef je vanzelfsprekend geen standen door te geven.


2.      dat je in de loop van begin volgende week van innova energie een mooi voorstel voor je nieuwe energiecontract ontvangt.


























innova energie
wat kun je van innova energie verwachten? innova is makkelijk bereikbaar en geeft snel antwoord op je vragen. innova is betrokken bij de maatschappij en levert natuurlijk 100% groene stroom.  verduurzaming van je energieverbruik is belangrijk voor innova. daarom kijkt innova ook altijd naar welke producten het beste aansluiten op jouw behoefte. volgende week zal innova energie zich nog uitgebreider aan jou voorstellen.



















de ‘kaartenbak’ van energieflex voor een niet nader genoemd bedrag verkocht aan innova. en of het goed nieuws is zal overigens nog moeten blijken. de tarieven van innova liggen gigantisch hoog tov de concurrenten. alsook het vastrecht ligt op jaarbasis zo'n 50 euro duurder. benieuwd dan ook , wat ze bieden om mij te behouden.

onderstaand een artikel vanuit de volkskrant van 26-10-2018 
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/klanten-failliet-energieflex-overgenomen-door-innova-energie-onzeker-of-ze-te-veel-betaalde-voorschotten-terugkrijgen~b0630bbb/