Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 05-11-2018 19:21:56
Auto & Vervoer

Mag je hier parkeren?

Staan er parkeerverboden?
als u zo slecht met een auto kunt manoeuvreren dan zou ik dat gaan oefenen, of nog wat rijlessen nemen. erg onverdraagzaam ook dat u vindt dat een busje voor gehandicapten u in de weg staat als even mensen in- of uit moeten stappen. wie weet of u ooit van zo een busje gebruik zou moeten maken? zouden verkeersregels veranderd moeten worden omdat die u niet bevallen?
kunt u niet beter iets vroeger van huis gaan als u zich zo ergert aan wat seconden of minuten oponthoud? de wegen- en straten zijn er toch niet alleen voor u? verder een polaroid zonnebril opzetten, wat manoeuvreren met de zonneklep en dan valt het allemaal mee. iedereen vindt een lage zon soms lastg.