Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

un
unsfx - 05-11-2018 19:50:30
Auto & Vervoer

Mag je hier parkeren?

Jezus aurora. beetje last van overlopende frustratie? er wordt een vraag gesteld; weer behulpzaam of reageer gewoon niet. niemand zit te wachten op dit soort ongedachte repliek.

er is geen parkeerverbod, maar dat zie je op een autoweg toch ook niet? dat wil dus niet zeggen dat het dan automatisch mag. er zijn parkeervakken gemaakt, daar dient men dan gebruik van te maken en al helemaal niet op een rijbaan pal op de hoek. die verkeerssituatie waar dat mag, moet ik nog tegenkomen. 
ik zou het zeker bij de gemeente melden; de situatie met de bus voor de gehandicapten ook melden. in de normale situatie kan hij gewoon dichtbij stoppen en kan ander verkeer er nog omheen. nu wordt het gehinderd door het links parkerend verkeer. 
en voor een niet nader genoemd persoon: als de brandweer of ambulance er toevallig doorheen moet of de politie in een achtervolging, terwijl jij en de hele meute die die straat volpropt, lekker sociaal op het gehandicaptenvervoer zit te wachten, dan wil ik zien hoe snel men daarna wel op die fout parkeerders zit te vloeken als die hulpdiensten b.v. niet gauw genoeg bij een brandend gebouw kunnen zijn. dus denk volgende keer eerst even na a.u.b.