Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 05-11-2018 20:49:22
Auto & Vervoer

Mag je hier parkeren?

Als al in een andere reactie gemeld: bij het begin van de straat staat geen bord dat aangeeft dat parkeren op de plekken die u aangeeft niet is toegestaan.
het lijkt mij dat hier ook geen sprake is van een parkeerzone.

wat u kunt doen: het probleem voorleggen aan de hiervoor bij uw gemeente aangewezen dienst resp. in een brief aan het college van b&w de situatie en problemen voorleggen en vragen om maatregelen. een optie daarvoor is bijv. al (ook) vragen om een voor het busje dat u noemt gereserveerde plaats en het verzoieken om een parkeerverbod aan één zijde van de straat. 
eventueel beroep op hinder door de chauffeur van het busje zal niet helpen want stilstaan voor laden en lossen is in beginsel toegestaan en zeker als het gehandicaptenvervoer betreft.