Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 08-11-2018 14:23:33
Voeding & Gezondheid

Kan nederland de jsf wel betalen?

De jsf annuleren, goedkopere varianten.... u hebt er wel verstand van. de jsf is een project die al begonnen is lang voordat het eerste onderdeel besteld is. het heeft jaren en jaren geduurd voordat er een model was die aan alle eisen voldoet. en u kunt nu gewoon even zeggen dat er goedkopere oplossingen zijn? u weet aan welke voorwaarden de machines moeten voldoen? u weet in welke oplage ze gemaakt worden, internationaal? en dan zou een paar afwijkende voor nederland goedkoper zijn?

wees blij dat de staat niet meebeslist over onze ziekenhuizen. salarissen van de artsen liggen vast waardoor ze naar het buitenland zullen gaan omdat ze daar meer kunnen verdienen.

u spreekt ook over de zorg verbeteren. in nederland hebben wij een van de beste zorgstelsels. wat moet er dan anders? 

u hebt het er maar zwaar mee. u woont in amsterdam waar nu nog maar 4 grote ziekenhuizen zijn, u bent permanent verbannen van het radarforum, uw digitenne moet u vernieuwen om bij te blijven, vorig jaar maakt u zich druk om een premiestijging van €2,50 per maand en u mag niet meer metbuw oude brommertje gaan snorren. iedereen is tegen u.