Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 08-11-2018 14:37:20
Voeding & Gezondheid

Kan nederland de jsf wel betalen?

Juist omdat dit een politieke vraag is vraag ik me af of dit hier als onderwerp van toepassing is. is dit een consumentenvraag? dan is deze terecht gesteld, zo niet, dan begrijp ik sommige reacties beter. 
ik zou zeggen: er zijn zoveel andere zaken in nederland waarover we constant te horen krijgen dat daar geen geld voor is, dan is een gevechtsvliegtuig al wel op de eerste plaats van onnodige investeringen aan te merken. misschien zou het al beter zijn om alle pensioenen te repareren inzake het steeds maar niet compenseren van de inflatie, de bijstandsuitkeringen te verhogen dan wel daarvan  een basisinkomen te maken voor iedereen vanaf 18 jaar. ik hoef vast niet verder te gaan, u weet wat mijn standpunt is. geweld lokt geweld uit, dat is wat we in ieder geval niet willen.