Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 09-11-2018 11:06:45
Elektronica & TV

T-mobile

Bij terugzending altijd het verzendbewijs goed bewaren. 

wel is het merkwaardig dat één onderdeel wel is aangekomen en daarmee heeft u m.i. feitelijk wel degelijk enig bewijs van terugzending in de door hen verstrekte retourdoos.
u zou dat nog een keer kjenbaar kunnen maken aan het incassobureau maar houd er rekening mee, dat indien men dat niet accepteert en een deurwaarder inschakelt. in dat geval gaat het u veel meer kosten en mijn advies is dus: het bedrag dat men vraagt betalen!

(bovendien: in dit soort zaken altijd schriftelijk en aangetekend reageren want dan heeft u zaken 'zwart op wit'. dit brengt mij tot de tip om schriftelijk en aangetekend te vragen om bevestiging dat het door u verzonden pakket wel is ontvangen)