Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin - 10-11-2018 00:32:17
Voeding & Gezondheid

Kan nederland de jsf wel betalen?

@john, je topic begint met jsf. ja, dat kan nederland betalen. maar dat was kennelijk niet je eigenlijke vraag: je ging gelijk over naar ziekenhuizen. speciaal over het slotervaart ziekenhuis. je vergeet kennelijk even dat het slotervaart ziekenhuis al eerder (bijna) failliet was en de turkse madam het zou redden; ten favure van haar. die dus even de knip, haar knip, kon vullen. amsterdam heeft nog voldoende ziekenhuizen. als je stelt dat men langer moet wachten: denk wat langer terug: met het ziekenfonds moest je ook lang wachten. heb hier een ziekenhuis op 600 meter bij mij vandaan maar.. ik word naar een ander ziekenhuis verwezen. ben niet mobiel maar ook daar: verschillende plekken waar men terecht kan om vervoer te regelen; met vrijwilligers, waarvan je alleen de vervoerskosten moet betalen. wat mij ook opvalt is dat, als iemand je een antwoord geeft: je vraagt naar hun opleiding.
wat in de eerste plaats niet ter zake doende is en ook: heel onbeleefd. alsof jij alles weet, kennis hebt van enz.
wat ik verder over al je vragen denk kan ik niet schrijven, want dan krijg ik een ban. wat de vraag (?) geen vraag, het niet waard is.
dat de zorgpremie weer omhoog gaat, was te verwachten. en uw volgende vraag waarom ook alle gemeentelijke belastingen, waterschap etc. die komen er ook. alvast op de hoogte, plus, vergeet de in januari niet de btw op voeding van 6 naar 9% omhoog gaat. en nog meer zaken die ik nu nog niet op een rijtje heb.