Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ph
phenyl85 - 10-11-2018 15:09:20
Geldzaken & Recht

Ervaringen met boete.nu?

Ik kom net dit persbericht tegen van de rechtbank noord-holland, zie https://www.rechtspraak.nl/organisatie-en-contact/organisatie/rechtbanken/rechtbank-noord-holland/nieuws/paginas/verkeersboetes-alkmaar-binnenstad-niet-geldig.aspx" target="_blank">hier
alle boetes in de binnenstad van alkmaar zijn ongeldig verklaard. dat is een erg vergelijkbare situatie als in maastricht waar er voorheen ook verzinkbare palen stonden en nu cameratoezicht is. ook de situatie in maastricht is erg onduidelijk en van boete.nu begreep ik dat in mijn zaak op het endepolsdomein het bord ook niet op de foto staat.

zelf heb ik ook een zaak lopen uit maastricht bij boete.nu. voor €10,- kun je denk ik zelf niet voordeliger bezwaar maken. één aangetekende brief kost al 8 euro, laat staan de tijd die je er in moet steken.

wat ieder ermee doet moet hij natuurlijk zelf weten maar voor mij is het een fijne oplossing voor de naar mij idee onterechte boetes.

ook de reviews zijn niet slecht, ben geen één negatieve tegen gekomen. https://www.facebook.com/pg/boetenu/reviews/?ref=page_internal" target="_blank">https://www.facebook.com/pg/boetenu/reviews/?ref=page_internal