Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 11-11-2018 01:06:10
Voeding & Gezondheid

Kan nederland de jsf wel betalen?

John, aan mij dan maar de eer? kunt u eens antwoord geven op de diverse vragen die gestelt zijn. u doet een hoop aannames, maar onderbouwd niets. elke reactie die niet in uw plaatje past worden met vage woorden weggewuifd en met onzinnige tegenvragen (zoals waar wij wonen en wat voor werk wij doen) beantwoord.

uw echte probleem is schijnbaar dat het slotervaart ziekenhuis is verdwenen. op de vraag waarom dit zo erg is komt maar geen antwoord. er zijn nog 5 andere ziekenhuizen over, maar dat is volgens u niet genoeg. een ziekenhuis openhouden voor het geval van een ramp is natuurlijk ook een utopie, zo zou dus elke stad een ziekenhuis moeten hebben. geen idee wat illegalen er mee te maken hebben, maar die betrekt u er ook bij. het geld om ziekenhuizen open te houden mag wel van de jsf komen, maar niet uit een cultuurfonds. u wilt zelfs een prins erbij betrekken, die werkelijk totaal geen invloed heeft op de politiek en de zorg, maar inderdaad wel bij zijn racebaan in scheveningen. u verzint een hoop, maar zegt nog steeds niets.

als u voor zondag 12:00 geen normale reactie kan geven waarom u dit vindt, en dan wel onderbouwd en geen onderbuikgevoelens omdat u vindt dat amsterdam voorgetrokken moet worden en dat ziekenhuizen niet failliet mogen gaan, dan zal ik u hier ook gaan rapporteren. dit is een consumentenforum van kassa waar consumenten hulp kunnen vragen voor hun consumentenprobleem. u schopt tegen alles aan, betrekt alles en iedereen, stelt een vraag die achteraf niets met het onderwerp te maken heeft en kraakt iedereen af die een andere mening toebedeeld is. om maar niet te spreken van de persoonlijke aanvallen die u weer inzet hier.

als u hier alleen maar komt om discussies los te peuteren, dan bent u ook hier aan het verkeerde adres.