Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 12-11-2018 16:55:00
Voeding & Gezondheid

Uwv

Laat ik beginnen dat een verzekeringsarts geen arts is om u beter te maken. verzekeringsartsen zijn er om advies te geven m.b.t. het al of niet voortzetten van uitkering. zij zijn echter wel gebonden aan de artsencode.

m.b.t. u gangen naar de rechter? heeft u met betrekking tot die procedures geen voor u ondersteunende informatie van uw huisarts en of specialist(en) gehad?
zo die voor u positief zouden zijn zou de bestuursrechter mogelijk anders oordelen. dat is kennelijk niet zo.

ook: een verzekeringsarts bepaalt niet of en hoe vaak u naar een ziekenhuis moet en m.b.t. de kosten bedoelt u kennelijk reiskosten die u kunt opvoeren als fiscale aftrekpost hetgeen geld scheelt als u boven de drempel komt met uw ziektekosten etc. 
het valt mij op dat u het niet heeft over uw uitkering en de gevolgen daarvoor. die lijken mij veel relevanter als hier sprake is van afschatten van arbeidsongeschiktheid en dus minder uitkering.