Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
riamariska - 15-11-2018 08:46:50
Garantie & Verzekeringen

Gemeentepakket zorgverzekering vgz voor minima, enorme verschillen?

Beste kassa,

zelf behoor ik tot deze doelgroep van chronische ziek en heb een vgz-gemeente pakket gorinchem ik betaal 142.61 hier in begrepen zijn mijn eigen bijdrage.
op jaar basis scheelt mij dat zo'n 200,-- die ik minder betaal aan eigen risico. tevens mag ik ook mijn cak kosten terugvragen 12x 17.60 is ook een kleine 200,-- totaal scheelt het mij 400,-- per jaar. wat me wel van mijn hart moet is als men echt van deze hoge ziekte kosten af wilt dan heb ik een goede oplossing. namelijk het volgende ik heb sinds 12jaar artrose in mijn hele lichaam ontstekings artrose sinds een maand kan ik zeggen dat ik er zo goed als vanaf ben wat natuurlijk voor mij heel fijn is echter de behandelingen worden maar gedeeltelijk vergoed resterende moet ik dan zelf betalen 80 euro per behandelling die heb ik niet . ik heb in het afgelopen jaar al voor 10.000 kosten gehad voor  het vgz die deels hadden opgelost kunnen worden met deze behandelingen waardoor je kosten bespaart en mogelijk ook weer mensen aan het werk gaat krijgen omdat deze aandoening bijna opgelost wordt. de behandeling die ik heb ondergaan is bioresenantie dit betekend dat men je body reset. je blokkades worden behandeld en daarna kan je lichaam het zelf opruimen en is in staat weer o.a. nieuw kraakbeen te vormen. deze behandeling valt onder natuurgeneeskunde maar voor het eerst heb ik iets in 12 jaar dat werkt en duizend keer beter is dan pappen en nat houden. echter men wil hier blijkbaar niet aan omdat er te weinig werk overblijft voor doktoren en de farmacuitische industrie ??????????? willen ze mensen wel beter hebben????????????????? vriendelijke groet ria van de pol