Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 19-11-2018 11:02:48
Vrije tijd & Tuin

Broederliefde

Naar mijn mening bent u uw geld kwijt maar u kunt natuurlijk altijd gebruik maken van het briefvoorbeeld dat @marita5 geeft. met aanpasing omdat het niet meer geheel recent was.

strikt gesproken is naar mijn mening ticketmaster de door u aan te spreken partij omdat u met hen zaken heeft gedaan. als ticketmaster geld van mim tegoed heeft is dat hun probleem en zijn zijn bij een failisswement schuldeiser. als dat voor hen negatief uitvalt is en blijft dat een probleem van ticketmaster omdat die wettelijk niet voldoen aan het naleven van een overeenkomst. zie : http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html schade bij niet nakomen" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/bw6/74.html  schade bij niet nakomen.

begin dus wel met een brief als genoemd, aangetekend verzenden en stel daar ook in dat u de kosten van de brief ook vordert.

maar als men blijft weigeren zal de enige resterende maniet het procederen zijn en dat zal waarschijnlijk ook u meer kosten dan de waarde van de tickets. helaas.