Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 26-11-2018 17:06:56
Vrije tijd & Tuin

Buurvrouw heeft heg verwijderd

was het een huur woning dan had zij geen recht om de heg te verwijderen.


net als een schutting wordt de heg of schutting na plaatsen deze eigendom van de verhuurder ook al is deze door een huurder geplaast.


is het echter een koop woning dan heeft de buurvrouw gewoon recht om haar eigendom te verwijderen als zij dit wenst en hoeft daar niets voor terug te plaatsen.


sterker nog als u een schuting neer zet en deze zou op haar grond te komen staan dan mag u deze niet eens schilderen omdat dan deze ook haar eigendom is geworden als u dan ook vanplan bent om een schuting neer te zetten dan zou u er goed aan doen om deze tegen de erfgrens of er net een klein stukje er van af te zetten zodat u alleen recht heeft om deze te schilderen.


vind de buurvrouw de kleur of type niet mooi dan heeft zij daar maar mee te leven.


wel mag zij op haar eigen grond een schutting plaatsen maar dat mag niet tegen de uwe aan gezet worden ook deze zou ze op haar eigen erf moeten plaatsen.