Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ee
Eevo - 27-11-2018 10:40:07
Winkels & Webshops

Wolfgang tools liegt! wat te doen?

@gerbera van duitse komaf is juist een valse claim. 

hoe kun je zeggen dat een product van duitse komaf is als er niks duits aan is? geen 1 component is duits, is niet door een duitser ontwikkeld, heeft geen qc in duitsland, niks. het gaat hier gewoon om een internetbedrijfje die in china standaard producten laat rebranden en importeert om vervolgens onder valse claims een aantal batches te verkopen en er dan niks meer van te horen. zoals al zo vaak onder hun vlag is gebeurd.

als ik een product in china laat maken met chinese componenten, importeer naar nederland en dan verkoop, waar is dan de duitse komaf? zelfs al sla ik de producten op in duitsland voor een tijdje, dan zijn de producten nog steeds niet van duitse komaf...