Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1 - 28-11-2018 01:38:41
Auto & Vervoer

Rijden in automaat

Tik eens op internet in: rijden in een automaat (of iets van die strekking) en lees e.e.a. van bijv. wikihow. dus wat rijlessen op papier doorlezen(huiswerk doen).
voor de rest hangt het er wat vanaf hoe virtuoos u bent met rijden, hoe gemakkelijk, of juist niet u kunt omschakelen tussen verschillende rijsystemen, soorten auto's en vooral ook of u gestresst raakt van de weg niet kennen, rijden in een ander land etc., of een kalme figuur bent.
bedenk vooral dat u in een vreemd land rijdt met ander verkeersgedrag en dat u de weg niet kent. en of reisgenoten paniekzaaiers zijn, zich met het rijden bemoeien of gewoon lakoniek in de auto zitten.
lees ook het instructieboekje van de gehuurde auto vooraf.
stap niet uit een automaat met lopende motor om bijv. de weg te vragen o.i.d. want dan kan de auto alleen op pad gaan. bovendien is dat verboden.
als u gewend bent overwegend op het platteland en in dorpen te rijden dan is oefenen in uw eigen auto in en rond rotterdam, amsterdam, utrecht en den haag mogelijk een beter idee dan rijlessen in een automaat nemen.