Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 06-12-2018 10:16:35
Auto & Vervoer

Nieuwe auto

Gesprek gehad en heeft niks opgeleverd maar dan ook echt niks. nieuwe auto is er niet en koop ontbinden willen ze niet aan want het zijn product eigenschappen. niks over gelezen in de brochure trouwens dat dit kan voorkomen. geen enkele oplossing naar de klant toe behalve dan dat wat kapot is wordt onder garantie gerepareerd en verder als de importeur zegt dat het een product eigenschap is dan is dat zo. tot ziens, jammer dat je ontevreden bent maar dat is niet ons probleem.
voor diegene die wil weten waar je geen renault moet kopen nou dat is bij terwolde in groningen. wie nog belang heeft bij een kadjar van amper 2 maanden oud met wat kleine gebreken nou ik heb er nog wel 1.