Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 06-12-2018 16:53:58
Auto & Vervoer

Nieuwe auto

Wat een ellende. en dat met zo'n dure auto.
er komt een nieuwe automaat in die auto en de dealer kan je auto nooit meer voor deze verkoopprijs kwijt als hij hem terugneemt.
als je geen rechtsbijstand hebt, zou je naar het juridisch loket kunnen gaan. misschien kan een advocaat je helpen, maar die is niet goedkoop. en je weet nooit hoe het afloopt.
je zou eens naar een andere renault garage kunnen gaan en daar eens je probleem met de auto bespreken,
niet bij zo'n dealer, maar een erkend reparateur. vb:(ik ken deze garage niet)
https://www.dewitautotechniek.nl/onderhoud/reparatie/groningen/hoogezand-sappemeer-kolham/reparatie-onderhoud-apk-keuring-van-uw-renault" target="_blank">https://www.dewitautotechniek.nl/onderhoud/reparatie/groningen/hoogezand-sappemeer-kolham/reparatie-onderhoud-apk-keuring-van-uw-renault
heb je geen proefrit gemaakt in zo'n model auto? 
wat die schok bij het optrekken betreft, dan geef je te veel gas en gaat de auto schokken. heb ik ook bij mijn automaat. probeer heel rustig op te trekken, zodat de auto niet schokt, dan zit je goed, en niet handmatig schakelen,alleen gasgeven en remmen en je voelt vanzelf wel of hij soepel overschakelt naar de volgende versnelling. zoniet, dan een beetje gas bijgeven. succes.