Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 07-12-2018 13:41:52
Auto & Vervoer

Tinq 11 liter meer getankt dan de inhoud van de tank kan zijn

Hallo pitbulleke , 

n.a.v uw reactie , 


de kortingsactie ‘tinq max.korting’ wordt georganiseerd door tinq nederland b.v. gevestigd te ampèrestraat 5, 3846 an harderwijk, hierna te noemen ‘tinq’.



de actie op de tinq tankstations is herkenbaar aan het promotiemateriaal. de openingstijden van de stations kunt u vinden op http://www.tinq.nl/" target="_blank">www.tinq.nl.
kijk voor het aantal tinq tankstations die deelnemen aan de speciale actie tinq max.korting en de tinq racetijden op http://www.tinq.nl/max.korting" target="_blank">www.tinq.nl/max.korting.
de actie is alleen geldig op de tinq racezondagen in 2018 welke gecommuniceerd zijn via de app tinq4u en de website http://www.tinq.nl/max.korting" target="_blank">www.tinq.nl/max.korting

voor verdere informatie , klik op de rode regel . 

https://max.korting.tinq.nl/voorwaarden#max.korting" target="_blank">https://max.korting.tinq.nl/voorwaarden#max.korting 





door pitbulleke 7 dec. 2018 om 12:40 
2 antwoorden / 1 vragen


dat is een zondag dat er formule 1 gereden wordt en dan is de benzine nog goedkoper van 10 tot 22 uur. de tijden zijn zeer moeilijk te vinden op hun site.