Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 09-12-2018 10:27:34
Voeding & Gezondheid

Waarom zijn veel eieren bevrucht?

Schijnbaar woont u nog steeds in amsterdam. misschien een tip: kom eens naar een ander deel van nederland, er zal een wereld voor u opengaan. u kunt zien dat een kip een ei legt. jawel, een ei komt uit een kip. eend of gans kan ook hoor. het is dus een natuurlijk product.
melk, ook zo iets raars. dat komt niet uit een fabriek, maar uit een koe. even met de uiers spelen en hop, verse melk. er staan hier ook plekken vol met groente en fruit. een appel en peer groeit aan een boom. nee, niet aan dezelfde boom. aardbeiden, komkommers, papika's, alles groeit hier. en geloof het of niet, zelfs in hongarije die een grootverbruiker is in paprika's kopen de onze hier terwijl ze die van hun niet meer kwijt raken. wel natuurlijk alles even wassen voordat u iets gaat eten.

uw manier van reageren hier laat zien dat u wereldvreemd aan het worden bent. u denkt iets te zien en dan is dat dus ook zo. helaas dus niet.