Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 09-12-2018 11:16:55
Voeding & Gezondheid

Waarom zijn veel eieren bevrucht?

@mokumer, ben nog ff op zoek geweest, dat wat u als embrio ziet is zeer waarschijnlijk het vlies wat zich om de dooier vormt bij het "ontstaan" van het ei.   lees https://www.nrc.nl/nieuws/2017/04/12/waarom-zit-er-soms-een-rood-vlekje-in-een-kippenei-8099923-a1554186" target="_blank">hier  even en scrol naar het midden naar "korte anatomische uitleg"  en het komt mij nu ook bekend voor maar heb er zelf nooit aandacht aan geschonken omdat ik niet beter wist.
overigens vraag ik mij af wat er mis is met een "geboren amsterdammer" gelet op sommige (sarcastische) reacties. en voor wie het wil weten, ook ik ben een geboren amsterdammer, woon daar, i.v.m. mijn toenmalig werk, niet maar barst van de vrienden, vriendinnen en kennissen zowel uit amsterdam alsmede uit het gehele land.