Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 28-12-2018 22:03:10
Vrije tijd & Tuin

Ik moet folie achter een radiator aanbrengen hoe doe ik dat

Radiator en beugel van de muur halen, is volgens mij een grapje.
het folie op lengte en hoogte knippen,  dubbelzijdig tape aanbrengen en via de zijkant er achter schuiven en klaar is @theru. kan het niet via de zijkant dan via de boven- of onderkant, tussen de beugels, beide kanten iets naar binnenvouwen en achter de radiator laten zakken of opduwen. daarna de zijkanten uitvouwen en voor de beugels langs duwen.
om de beugels van de muur te halen moet je toch echt de gehele radiator verwijderen, dus loskoppelen, omdat de bovenste bevestigingsbout van de beugel gem. 15 cm onder de bovenzijde radiator zit, en de onderste een stuk lager.
en om een radiator te verwijderen moet je dan wel eerst even de boel aftappen en dat allemaal voor aanbrengen van folie wat zo simpel kan zijn.