Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ka
Kassagebruiker - 30-12-2018 15:56:26
Winkels & Webshops

Klacht cameranu.nl: camaranu licht de boel geen terugbetaling na retour

ik ga aangifte doen, dit is pure oplichting.

ik begrijp dat er een andere lens qua serienummer in de doos zat als de buitenkant aangaf.
dan zou de verkoper willens en wetens u iets anders gestuurd hebben, mits het waar is dat u in het geheel niet in de verpakking heeft gekeken, welke lens erin zat en dus uitgaande van de buitenkant van de verpakking geconstateerd zou hebben dat het niet de goede optiek was. of u heeft een optiek verwisseld, maar dat lijkt mij "niet gewoon".
volgens de verkoper zit er een ander serienummer in de doos, maar wel hetzelfde type, alleen een ander serienummer? of een totaal andere optiek.
ik verwacht eigenlijk dat er gewoon een verwisseling heeft plaatsgevonden bij de verkoper, dus vraag hem in een email en of telefoongesprek of hij de nummers van zelfde optieken en verpakkingen wil controleren. hij zal toch geen 25 van dit soort lenzen in huis hebben, ik denk eerder hooguit 5 à 10. dit zal uitsluitsel moeten geven.

los van alles, de oplichtingkaart is weer getrokken, lees eens wat de betekenins van oplichting èn smaad is. u kunt beter uw tijd besteden aan de oplossing als aanmgifte, want dat zie ik niet gebeuren. eerst uitvechten met de verkoper.