Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 31-12-2018 12:25:32
Vrije tijd & Tuin

Tickets te duur

Dat is vreemd, want ticketmaster biedt kaartjes aan voor de normale verkoopprijs. weet je 100% zeker dat je bij de echte ticketmaster gekocht hebt? edit: ticketmaster is niet eens een doorverkoopsite, maar een verkoopsite. je hebt kaarten ontvangen op naam van een ander + niet de normale prijs betaald, dus het kan niet anders dat je bedonderd wordt. 

kans is groot dat je met deze kaarten niet eens de voorstelling mag bijwonen.


feld entertainment is de officiële producent en promoter van disney on ice in nederland. de gepubliceerde ticketprijzen zijn de officiële prijzen voor nederland. ticketmaster is de exclusieve ticketing partner van disney on ice in nederland en biedt de tickets voor de oorspronkelijke prijs aan. koop je tickets altijd via http://disneyonice.nl/" target="_blank">disneyonice.nl en gebruik de link naar het officiële https://www.ticketmaster.nl/" target="_blank">voorverkoopadres. dan weet je dat je gegarandeerd toegang hebt tot het evenement of als het evenement niet doorgaat je gegarandeerd je geld terug krijgt. je betaalt de oorspronkelijke prijs en er wordt zorgvuldig met je gegevens om gegaan.

https://www.disneyonice.com/nl/nl-nl/tickets" target="_blank">https://www.disneyonice.com/nl/nl-nl/tickets