Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lemmy
lemmy - 04-01-2019 12:49:55
Auto & Vervoer

Tweede hands auto blijkt niet zo goed te zijn als de verkoper destijds beweerde

Vervelend verhaal dit en een lastig probleem aangezien het bedrijf niet meewerkt aan een redelijke oplossing. een ketting die binnen 9 dkm knapt is wel erg snel maar helaas niet een uitzondering (kettingen na ruweg 2000 zijn uit het oogpunt van besparingen bij sommige merken dunner uitgevoerd en dus kwetsbaarder).
als consument hoef je dat echter niet te verwachten en zeker niet als de auto wordt 'aangeprezen' als goed door een bij de bovag aangesloten bedrijf.

als koper heb je overigens wel een onderzoeksplicht. weet niet of daaraan is voldaan.

als jouw zus een rechtsbijstandsverzekering heeft, zou ik die inschakelen. zo niet, dan in dit geval de bovag benaderen. mocht dit tot niets leiden, dan is een klacht bij de geschillencommissie en optie (https://www.degeschillencommissie.nl/consumenten/)