Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

juffrouwKarla
juffrouwKarla - 04-01-2019 23:32:51
Elektronica & TV

Action cam + wifi

Is het deze ???

 7. wi-fi verbinding



1. de camera kan met een mobiele telefoon met android of ios systeem of een tablet computer een wifi verbinding maken. de stappen zijn:


a. installeer de sjcamtm hd software op een smartphone of een tablet computer.
(u kunt zoeken en downloaden op google play voor android-systemen of u kunt zoeken en downloaden op de app store voor ios systeem).


b. nadat de camera is aangezet, drukt u de wifi knop in. het wifi icoon verschijnt nu op het scherm.


c. schakel de wifi aan op de mobiele telefoon of de tablet computer en zoek in wifi naar:sj4000wifi”. maak verbinding met dat wifi account met uw smartphone of tablet computer en voer het wachtwoord "12345678" in.


d. als de wifi verbinding gereed is, wordt dit weergegeven op het scherm.
e. nadat de 
sjcamtm hd software werkt op uw mobiele telefoon of een tablet computer,


worden de beelden die worden opgenomen met de camera in real-time weergegeven op een mobiele telefoon of een tablet computer. u kunt via de verbonden iconen de software of ingestelde functie parameters van de camera te bedienen.


2. het wi-fi wachtwoord veranderen
a. zet de camera aan en ga naar het wifi instellingen menu, het wachtwoord kan ingesteld


worden naar eigen behoefte.      

tip: als het product niet goed functioneert, dan kunt u de batterij verwijderen en opnieuw plaatsen. het apparaat zal dan weer normaal werken.

ik heb ook het vermoeden dat er niet de juiste app wordt gedownload. ga naar de app-store op je iphone en zoek op sports action camera. bij het openen vraagt de app naar connection met de camera.

https://www.xxl-shop.nl/a-48654382/actiecamera-s/full-hd-1080p-action-cam-go-pro-sj4000-alternatief-actie-camera/" target="_blank">https://www.xxl-shop.nl/a-48654382/actiecamera-s/full-hd-1080p-action-cam-go-pro-sj4000-alternatief-actie-camera/