Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan24 - 07-01-2019 14:07:36
Geldzaken & Recht

Ons woonadres is geblokkeerd omdat de vorige bewoner schulden heeft gemaakt ???

Er komen in mijn beleving wel meer vragen voorbij, waarvan ik denk/vermoed dat de vraagsteller donders goed weet wat er speelt. maar dan toch probeert om via dit soort kanalen een antwoord te krijgen wat hem/haar past. opvallend dat er dan mensen zijn die hier serieus op ingaan. terwijl je kunt verwachten dat de ts nimmer zal reageren op welke vraag of toelichting dan ook.
helder voor de geest staat mij de vraag van iemand die een fietsband liet plakken bij de fietsenmaker. en prompt een rekening kreeg van € 150,00. en dan zijn er toch mensen die hier serieus op reageren.
de redactie van kassa zou, indien het binnen hun mogelijkheden valt, hier wat strikter op kunnen toezien. of een systeem bedenken waardoor ts verplicht wordt te reageren op vragen van de behulpzame mensen.

misschien niet geheel on-topic, maar ik wil dit even kwijt.