Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 09-01-2019 13:17:32
Computers & Telefonie

Ongewenste mails

Installeer eens een spamfilter: lees eens hier:https://www.schoonepc.nl/nieuwsbrief/tips_spamfilter.html" target="_blank"> https://www.schoonepc.nl/nieuwsbrief/tips_spamfilter.html


het gebruik van een spamfilter

is het e-mailadres toch ten prooi gevallen aan een grote hoeveelheid ongewenste e-mail, dan kan altijd nog gebruik worden gemaakt van een spamfilter om de overlast zoveel mogelijk te beperken. naast filterprogramma's die als plug-in aan het mailprogramma worden toegevoegd (zoals spamihilator; download: http://www.spamihilator.com/" target="_blank">www.spamihilator.com), kan ook gebruik worden gemaakt van een door de provider beschikbaar gesteld online spamfilter. deze online filters controleren de bij de mailserver binnenkomende berichten automatisch op spam en verwijderen of verplaatsen deze, nog vóórdat de gebruiker ze met het e-mailprogramma downloadt (dit in tegenstelling tot de plug-ins, deze moeten namelijk eerst alle e-mail downloaden voordat de ongewenste berichten er tussenuit kunnen worden gefilterd). hierdoor gaat het downloaden van de resterende berichten sneller en wordt de overlast aanzienlijk beperkt. raadpleeg de website van je eigen provider om te achterhalen of zij een dergelijke online filter aanbieden.


https://www.schoonepc.nl/nieuwsbrief/tips_spamfilter.html" target="_blank">