Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 09-01-2019 22:20:21
Winkels & Webshops

C en a

Voor de herroeping moet u bij de wetgever zijn. deze heeft immers bepaald dat er binnen 14 dagen na herroeping terug betaald moet worden. met als kantekening dat de betaling pas gedaan zal worden als de aankoop terug ontvangen is door de verkopende partij. u vindt dat dat niet nodig is in deze tijd, maar het is gewoon de wet. en zo werkt het bij elke webwinkel.

daarbij blijft u maar roepen over 14 dagen. u ziet in uw glazen bol dat de bestelling op 17 januari nog niet geleverd zal zijn?




door pipperdepip 9 jan. 2019 om 18:58 
6 antwoorden / 2 vragen


dat is ook zeker niet erg wat langer wachten, maar dit is dalijk 14 dagen  en je kan niet annuleren voordat het bij het filiaal is afgeleverd  , als je dan retour stuurt duurt het nog eens 14 dagen. dat is in deze tijd toch niet nodig meer