Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 12-01-2019 09:22:44
Huishouden & Energie

Badkamerleverancier annuleert order na aanbetaling

Het is even omschakelen als je zolang van tevoren al een badkamer uitgezocht hebt. maar plannen kunnen wijzigen.
die badkamermeubels zijn gewoon leverbaar.
het gaat alleen over de wand. dat stucwerk is wel leverbaar, dat is het probleem ook niet.
het gaat er om dat het stucwerk kan gaan scheuren in een nieuwbouwhuis.
kennelijk heeft de badkamerleverancier hiermee in de anderhalf jaar ervaring opgedaan. zodanig dat ze het niet meer aanbrengen in nieuwbouwhuizen. maar je wilt perse die wand?
die decostuc is toch een soort gekleurde stuc met een stoere industriele uitstraling.dat zal in een keer goed op de muur aangebracht moeten worden en moelijk bij te werken zijn bij scheurvorming, vraag eens aan een stucadoor. dan weet je meer.
soms moet je even nadenken wat verstandig is. toch bij een ander bedrijf de wand laten stucen en de badkamer meubels wel bij de badkamerlerancier kopen? helemaal annuleren hoeft toch niet? onderhandelen kan toch wel?
of kiezen voor de meest verstandige oplossing, tegels aanbrengen. onderhandelen over extra kosten of schadevergoeding kan altijd nog wel, je moet nu eerst kiezen wat je wilt.