Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 12-01-2019 09:38:05
Winkels & Webshops

Wie heeft er ervaring met de kwaliteit van duo zonwering multishade/ multisol

Alles heeft een oorzaak. als iets na 9 jaar naar beneden komt vallen, dan moet u kijken hoe dat gebeurd is. een leverancier/fabrikant heeft geen glazen bol en kan dus niet kijken wat u nog meer te wachten staat. en als u al meteen gaat roepen dat het slechte kwaliteit is, is het dan gek dat u geen antwoord krijgt? en waarom kan de zonwering niet tegen zon? komt het door de zon dat alles naar beneden gevallen is? overigens is raamdecoratie, of gordijnen, niet hetzelfde als zonwering. 

maar goed, de wet is er heel helder in. gaat een product binnen 6 maanden kapot, dan moet de verkoper aantonen waar de schuld ligt. na de 6 maanden ligt de bewijslast bij de koper. 9 jaar is ietsjes over de 6 maanden heen, dus aan u om te bewijzen dat het ook een slechte kwaliteit is. dat doe je niet met loze kreten, schreeuwen en ononderbouwde meningen, maar met echt bewijs. 

€2200,- zegt niets. als het voor 1 stuks raamdecoratie is, dan kan het duur zijn. als u voor dat geld voor 20 ramen besteld hebt, dan is het goedkoop. is 1 stuks naar beneden komen zetten van de 20, dan ligt het echt niet aan de kwaliteit. immers, de rest heeft er geen last van. heeft u maar 1 stuks, dan is het weer een ander verhaal.
ook wat er naar beneden is komen vallen zegt u niet. is het alleen de stof, of is alles naar beneden gekomen. in het eerste geval zou er binnenin iets gebeurd kunnen zijn, in het tweede geval zouden bv ook rotte kozijnen waar de schroeven geen grip meer hebben de oorzaak kunnen zijn.

oftewel, u roept een hoop, maar zegt niets. en zonder bewijs en onderbouwing kan iets als zwartmakerij, of in ergere woorden laster en smaad, gezien kunnen worden. uw toon kunt u het beste matigen en gewoon zeggen wat er gebeurd is. dat kunnen wij u hier ook voorzien van de juiste hulp.