Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 14-01-2019 16:28:18
Garantie & Verzekeringen

Heb van menzis via incasso bureau een rek gekregen uit 2011 waarvan ze niet wet

Een incassobureau kan geen beslag leggen, dat doet een deurwaarder. u zal van goede huize moeten komen om te bewijzen dat er sinds 2011 geen enkele correspondentie ontvangen is over deze rekening. na een factuur komt een herinnering. wellicht nog een tweede. er komt een waarschuwing dat het naar een incassobureau gaat. deze gaat u bestoken met brieven waarna een deurwaarder ingeschakeld gaat worden. een deurwaarder mag alleen loonbeslag leggen met een gerechtelijke uitspraak.

gezien uw history is hulp zoeken geen slecht idee. ook in dit verhaal missen weer een hoop belangrijke zaken die u schijnbaar ontschoten zijn.

wellicht weet u ook niet hoe een forum werkt. dat u een vraag stelt mag best, maar reageren is wel zo netjes. zo hebben wij ook het idee dat hulp wat alle vrijwilligers u aanbiedt ook aankomt en er iets mee gedaan wordt.