Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 14-01-2019 22:52:38
Winkels & Webshops

Online aankoop 2e handslaarzen

@pret , 

de voorwaarden : 

gebruikte goederen die als dusdanig worden gekocht, kunnen geruild worden. ook voor deze artikelen geldt dat ze niet door de klant gebruikt mogen zijn .

https://www.militarycollectibles4u.nl/c-65154/algemene-voorwaarden/" target="_blank">https://www.militarycollectibles4u.nl/c-65154/algemene-voorwaarden/  


tevreden klanten:


bij military collectibles 4u speelt klanttevredenheid een zeer belangrijke rol. klanten kunnen bij ons terecht voor advies op maat over bijvoorbeeld een bepaalde combinatie van kleding en accessoires of toebehoren. de meeste bestellingen worden zeer snel en naar wens verzonden. de­ klanten tonen dat door een berichtje achter te laten in ons gastenboek. opmerkingen zijn uiteraard ook welkom, want daardoor kunnen wij onze service en website alleen maar verbeteren.


uiteraard komt het wel eens voor dat een artikel of maat niet leverbaar of na levering toch niet naar wens blijkt te zijn. ook in die gevallen zorgen wij er voor dat de problemen zo snel mogelijk opgelost worden. daarin willen wij ons dan ook van onze concurrenten onderscheiden. onze service eindigt dus niet zodra een bestelling verzonden is.



niet goed? geld terug!

artikel niet goed of niet wat je er van verwacht had? kan gebeuren! in dat geval krijg je gewoon je geld terug!  stuur het artikel voldoende gefrankeerd samen met een ingevulde ruil- en retourformulier retour. het terugsturen is wel voor je eigen kosten. geef bij de opmerkingen op het ruil- en retourformulier aan dat jij je geld terug wilt ontvangen en vermeld het bankrekening nummer waarop het geld teruggestort moet worden. wij zorgen ervoor dat het geld z.s.m. wordt teruggestort (uiterlijk binnen 14 dagen). 

https://www.militarycollectibles4u.nl/c-56468/contact/" target="_blank">https://www.militarycollectibles4u.nl/c-56468/contact/