Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 16-01-2019 10:28:30
Geldzaken & Recht

Dhl rijdt mij als fietser klem


door kcdb 16 jan. 2019 om 10:12 
94 antwoorden / 1 vragen


ik ga er vanuit dat die chauffeur een schandelijke en treurige daad heeft verricht. het zal niet de eerste fietser zijn die door haastige en onoplettende chauffeurs, vaak van die busjes, fors afgesneden en in het slechtere geval aan- of doodgereden wordt.


en al die keurige nette, zich aan de verkeersregels houden de fietsers dan, die heel zelfbewust met heel andere dingen bezig zijn dan met het verkeer om zich heen !
en als ze ergens van schrikken als ze even uit een ooghoek kijken, dan is de wereld te plotseling te klein en heeft iedereen schuld aan de situatie, behalve zij !
hoe vaak moet je niet als automoblist het leven van een fietser redden door al anticiperend op het onacceptabel weggedrag van fietsers te reageren. het gedrag van vele fietsers, dat mag een 'treurige daad' worden genoemd.
en als je er één voor z'n sode.....  rijdt, dan ben je nog de schuldige ook, hoe treurig en onrechtvaardig kan het zijn.