Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tarantulatje - 20-01-2019 01:10:56
Winkels & Webshops

Wel betaald niets ontvangen

Rechtsbijstand zijn juristen en zeker geen advocaten, maar dat ter zijde

dat u het geduld niet kan opbrengen om even te wachten zegt veel. natuurlijk is bcc uw aanspreekpunt maar geef ze ook de kans om het op te lossen.  

we hebben het over computer hardware waar weinig marge op zit. ik begrijp dat ze dan niet gelijk een nieuw product opsturen.  misschien volgende keer toch maar fysiek een product in de winkel kopen dan heeft u het gelijk.

dat u zegt te moeten sparen geldt voor meer mensen en dat staat hier los van. dat u geen tijd heeft om naar de winkels te gaan is onzin. hoe deed u dit voor de online markt? beetje kort door de bocht vind u niet. met de ruime openingstijden van de bcc kunt u altijd wel ergens terecht... jammer dat sommige mensen geen geduld meer hebben