Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 20-01-2019 16:24:39
Geldzaken & Recht

Opzeggen natuurmonumenten

@kessel45 , 

de voorwaarden 

artikel 5: lidmaatschap 
a. gewone leden betalen een contributie als bij huishoudelijk reglement zal worden bepaald.
b. het lidmaatschap eindigt door de dood ( dan wel bij een rechtspersoon door ontbinding), door opzegging door het lid, door opzegging door het bestuur en door ontzetting.

opzegging door het lid dient schriftelijk aan het bestuur te worden medegedeeld, tenminste twee maanden voor het begin van het kalenderjaar waarop de opzegging betrekking heeft.

opzegging door het bestuur kan geschieden in geval van wanbetaling en voorts wanneer redelijkerwijs van de vereniging niet gevergd kan worden het lidmaatschap te laten voortduren. deze opzegging geschiedt schriftelijk onder opgave van redenen. het bestuur kan leden onder schriftelijke opgaaf van redenen uit het lidmaatschap ontzetten. deze ontzetting kan alleen worden uitgesproken, wanneer een lid in strijd met de statuten, reglementen of besluiten der vereniging handelt, of de vereniging op onredelijke wijze benadeelt. zij geschiedt met inachtneming van de voorwaarden die de wet stelt. van een opzegging door het bestuur, anders dan wegens wanbetaling, alsmede van ontzetting, is beroep mogelijk op de verenigingsraad op de wijze als in het huishoudelijk reglement zal worden voorzien 

voor verdere informatie , klik op de rode regel .

https://res.cloudinary.com/natuurmonumenten/raw/upload/v1522333944/2018-03/statuten%20en%20huishoudelijk%20reglement%20november%202013.pdf" target="_blank">https://res.cloudinary.com/natuurmonumenten/raw/upload/v1522333944/2018-03/statuten%20en%20huishoudelijk%20reglement%20november%202013.pdf